Trucks

25 Volvo FH Kahramanı

Volvo FH, sürücülerin kamyonu. Ancak sürücüye ulaşmadan önce, çok sayıda tutkulu çalışanın aklından ve ellerinden geçiyor. Her Volvo FH'ın işinizdeki başarınıza katkıda bulunmasını sağlamak için yoğun bir şekilde çalışan kahramanların 25'ini size takdim ediyoruz.
Volvo FH'ın önünde duran bir adam

25: Stig Falk. Göteborg, İsveç
Endüstriyel tasarımcı (1993)

- Volvo FH'ın piyasaya sürüldüğü 1993 yılında, bir endüstriyel tasarımcıydım. En çok gurur duyduğum şey, yapım sürecine o kadar erken başlamamız ve yapmak istediğimiz şeyi zaten biliyor olmamızdı. Bugün bir Volvo FH gördüğümde memnun oluyorum.

24: Wijnand van den Brink. Beesd, Hollanda
Özel Ürünler ve İnovasyon Müdürü
  

– 1993 yılında Volvo FH'ın piyasaya sürülmesinin hâlâ olağanüstü olduğunu düşünüyorum. Kabin ve motor teknolojisi bakımından gerçek bir devrimdi. Bayilerin ve müşterilerin coşkusu tüm beklentileri aştı ve bu durum sipariş sayısından da açıkça görülebiliyordu. Benim için şahsen, Hollanda pazarından Volvo genel merkezine ve tam tersi şekilde bilgi aktarımında ve kamyonların belirli Hollanda pazar taleplerine uyarlanmasında aktif bir rol oynamak harika bir şeydi.

23: Staffan Rödjedal. Göteborg, İsveç
Kıdemli Ürün Müdürü, Volvo FH

– Volvo FH, en iyi sürücülerin ilgisini çekmek ve aynı zamanda sahibi için mümkün olan en yüksek üretkenliği sağlamak için geliştirilmiştir. 

22: Raili Riiberg. Estonya, Tallinn
Volvo Trucks Satış ve Pazarlama Müdürü

– 2012 yılında Göteborg'daki Volvo FH4 lansman ekibinin bir parçasıydım ve Estonya'daki müşterilerimize kamyonların teslim edildiğini görmek benim için bir zevkti. Benim işim müşterilerimizin Volvo topluluğuna dahil olduğundan ve kamyonlarla olan yolculuklarından keyif alabildiklerinden emin olmaktır. Küçük ve mükemmel bir satış ekibiyle, Volvo FH kamyonlarının müşterilerimize en iyi şekilde ulaştırıldığından emin oluruz.

21: Thomas Thuresson. Lundby - Göteborg, İsveç
Segment Yöneticisi – Uzun Yol Taşımacılığı

– Volvo FH, 1993'ten beri kamyon taşımacılığı sektöründe yeni standartlar belirlemiştir. Benim global sorumluluğum, bunun devam ettiğinden, gelişime öncelik ettiğimizden ve Volvo FH'ın daima müşterilerin ilk doğal tercihi olması gerektiğinden emin olmaktır.

20: Mats Karlsson Lindh. Göteborg, İsveç
Ürün Planlama Direktörü

– Hayatımın 35 yılını Volvo Trucks'ın gelişiminin ve evriminin bir parçası olarak geçirdim. Bu yıllar boyunca bütün büyük değişikliklerin bir parçası oldum. Müşterilerimizin sunduğumuz haberler hakkındaki fikirlerini görmek ve duymak çok tatmin edici. Bu, müşterilerimizin beklentilerini bir kez daha aşmaya çalışmak için fazlasıyla enerji verir.

19: Sonia Rodrigues. Curitiba, Brezilya
Koordinatör İmalatı F hattı

– Volvo FH'ı mükemmel bir kamyon haline getirme konusundaki rolüm, yüksek performanslı ve yoldaki herkeste hayranlık uyandıran bir araç üreten katılımcılara liderlik etmektir.

18: Eskil Sturesson. Göteborg, İsveç
Baş Mühendis

– 2002'de lansmanı yapılan Volvo FH'ın Baş Proje Müdürü olarak, başarılı Volvo FH'ı geliştiren muhteşem bir ekiple çalışmak onur vericiydi!

17: Simona Hanoun. Tuve - Göteborg, İsveç
Montajcı

– Müşterilerimize kusursuz kalitede bir kamyon göndermek üzere temel modül şasisi konusundaki görevlerimi gerçekleştirmede elimden geleni yapıyorum.

16: Roman Trosin. Tallinn, Estonya
Bölge Müdürü, VFS Estonya

– Volvo FH'ı satın almak isteyen müşterilere esnek ve akıllı finansal çözümler sunuyorum. Müşterilerimizin FH kamyonları için uygun destek hizmetlerini aldığından emin olmak için Volvo Grubu satış ekibiyle yakın bir şekilde çalışıyorum.

15: Ida Leitner. Tuve - Göteborg, İsveç
Montajcı

– İşimin bir parçası, müşteri memnuniyeti için konteynere kaliteli yükleme yapılmasını sağlamaktır.

14: Martin Tomlinson. Warwick, Birleşik Krallık
Ürün Tanıtımı Başkanı, İngiltere ve İrlanda

– Piyasadaki en iyi kamyon olan Volvo FH'ı müşteri ve gazetecilerimize gösteriyorum.

13: Diogo Dias dos Santos. Curitiba, Brezilya
Üretim GTO E&BM

– Her gün yoğunluk ve bağlılık ile çalışıyoruz, her zaman müşterinin başarısına odaklanıyoruz. Ekibimizin elinden birtakım araçlar geçiyor ve her zaman güvenli ve sağlıklı bir ortama sahip olmak için çalışıyoruz, çünkü bu mükemmel kaliteyi sunmamızı sağlıyor.

12: Glenn Johansson. Göteborg, İsveç
Ürün Güvenliği Müdürü

– İlk ağır kamyon üreticisi olan Volvo Trucks, 1995 yılında sürücü hava yastığını piyasaya sürdüğünde Hava Yastığı Projesi lideri olarak çalışıyordum. Hava yastığı sisteminin kendisinin geliştirilmesine yönelik tüm zorlukların yanında, FH'ın genel dayanıklılığına dair gördüğüm en iyi kanıt, 1997'de bir Alman gazetesinin ön sayfasında yer alan “Kazadan hayatta kalarak kurtulmak için Tanrı'ya ve Volvo'ya şükrediyorum” haberiydi. Bu, karayolu üzerinde park edilmiş bir kamyonun arkasına çok yüksek bir hızda çarpan bir hava yastığı donanımlı Volvo FH sürücüsünün ifadesiydi. Sürücü, kazadan herhangi bir yara almadan kurtuldu ve birkaç gün sonra işe geri döndü. 

11: Sander Kõivuste. Tartu, Estonya
Satış Yöneticisi

– Satış sorumlusu olarak çalışıyorum ve kamyonun en iyi şekilde kullanılmasını sağlamak üzere Volvo FH'ın müşteriye gerekli eğitimlerle teslim edilmesini sağlayan bir Volvo elçisiyim. Daima müşterinin çıkarlarına en iyi hizmet edecek şekilde çalışıyorum.

10: Shilpa Vijayakumar. Bangalore, Hindistan
Yardımcı Makine Mühendisi, Frenler ve Lastikler

– Frenler ve CAD modülleriyle ve bunları belgeleme üzerine çalışıyorum; bu şekilde, her kamyonda doğru parçaların olduğundan emin olmak üzere çalıştığımı söyleyebilirim. 

9: Björn Andersson. Göteborg, İsveç
Kıdemli Baş Mühendis

– 44 yıldır, ağır kamyonlar için ilk hava yastığı ve hâlâ dünya klasmanında olan Volvo FH için direksiyon geliştirmek gibi yaratıcı ve yenilikçi teknolojilerle çalışmak, oldukça heyecan vericiydi ve hâlâ öyle.

8: John Comer. Warwick, Birleşik Krallık
Ürün Yönetimi Müdürü

– Volvo FH ile çalışmak ve son 25 yılda nasıl ilerleme kaydettiğini izlemek ve daha da önemlisi müşterilere nasıl başarı sağladığını izlemek büyük bir onur ve ayrıcalıktır. 1992'nin Aralık ayında Göteborg'dan Birleşik Krallık'taki Lockerbie'ye kadar ilk saha testi kamyonunu sürdüm. M6'yı sürerken, kendi bölgelerinin radyosunu dinleyen ve büyüleyici aerodinamik profilin engin görünümüne bakmak için boyunlarını uzatan kamyon sürücüleri gözümde canlandığında bunun büyük bir olay yaratacağını düşünmüştüm. 1993'te nefes kesiyordu ve bugün hâlâ çok etkileyici. Nice 25 yıllara Volvo FH!

7: Claudio Gallerani. Boltiere - Zingonia, İtalya
Ticaret Direktörü

– Volvo'daki tüm çalışma hayatım ve kariyerim, 1993 yılındaki lansmanından beri Volvo FH ile oldukça bağlantılı. O günden bu yana bu muhteşem kamyonun tüm gelişim aşamalarında büyümesini takip ediyorum: daima yenilikçi, rakiplerine kıyasla daima bir adım önde. Bu kamyonu her gün satmak bana daima ileriye yönelik yeni bir tatmin ve motivasyon veriyor.

6: Anjan YVK. Bangalore, Hindistan
Kıdemli Mühendis - Özel Araç ve Müşteri Uyum Desteği

– Benzersiz müşteri taleplerini karşılamak için teknik çözümler ve araç dönüşümlerinde destek üzerine çalışıyorum. 

5: Raquel Amadori. Curitiba, Brezilya.
Volvo Group Latin America şirketinde Proje Satın Almacı

– Volvo Group'ta Proje Satın Almacı olarak çalışıyorum. Kamyonlara yeni parçalar geliştirmekten ve tedarik zincirinin performansını izlemekten sorumluyum. Volvo'nun hattı için tedarik sunmak üzere en iyi koşulları müzakere etmek benim işimin bir parçası. Kabin İç Mekan bölümünde çalışıyorum ve Volvo FH kamyona yeni bir koltuk, yatak, iç döşeme ve perdeler geliştiriyorum.

4: José Miguel Alberquilla. Madrid, İspanya
Hizmet Pazarı Ticari Teklif Müdürü

– FH lansmanı, Volvo'daki ilk büyük etkinliğimdi. Bu 25 yıl boyunca, bugün ve yarın, yolda FH'ın yüksek kalitesini korumak için çalışan tüm satış sonrası sürecinde yer alan insanları temsil etmek istiyorum.

3: Marius Beniulis. Vilnius, Litvanya
Hizmet Pazarı Ticari Ekip Lideri

– İş arkadaşlarımla birlikte Hizmet Pazarı departmanının başarıyla çalışmasından sorumluyum. Hizmet ve ürün satışı üzerinde çalışıyor, ürün gruplarını ve müşteri segmentlerini analiz ediyor ve çeşitli hizmet promosyonları ve özel teklifler meydana getiriyoruz. Her gün işe geliyorum ve bir şirketin başarısındaki ilk adımın, kaliteyi arttırmak üzere yapabileceklerimle atılacağını biliyorum. En küçük iyileştirme bile sonunda büyük değişiklikler meydana getirir.

2: Catarina Notemyr. Göteborg, İsveç
Takım Lideri

– 1989 yılında Volvo Trucks model atölyesinde bir model marangoz olarak çalışmaya başladım ve ilk günden beri Volvo FH kabini için modeller yaratmak üzere çalışıyorum. O zamandan beri, model/prototip atölyesinde takım lideri olarak, kabini sürekli iyileştirme ve kalite yoluyla geliştirmek üzere çalışıyorum.

1: Aguinaldo Oliveira. Curitiba, Brezilya
Üretim GTO E&BM

– Ben bir takım lideriyim ve FH kamyonlarının son kontrolü için çalışıyorum. Araçların işlevsel testini gerçekleştiriyoruz ve kamyonun müşterilerimize teslim edilmek üzere temizlenmesi için tüm montaj sürecinin geçerliliğini denetliyoruz. Volvo FH, güvenli, son derece dayanıklı, çok konforlu ve en önemlisi de müşterinin başarısı için bir araya getirilen yaklaşımlardan oluşur.

Related News